Welkom op de website van SecTech!SecTech staat voor de actieve inzet om gevaren rondom brand te voorkomen. Zowel op de werkvloer.

De specialiteit van SecTech is keuring en het technische onderhoud van brandmeldingsinstallaties. De juiste brandmeldingsinstallaties en goed onderhoud voorkomt problemen. SecTech zorgt voor de veiligheid van u en uw mensen. Daarmee bent u ook beter beschermd tegen eventuele juridische of financiƫle problemen achteraf.

Bij SecTech geloven wij in eerlijk, duurzaam en persoonlijk zakendoen. Heldere communicatie staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Omdat wij een klein en flexibel bedrijf zijn kunnen we u de persoonlijke aandacht garanderen die het mogelijk maakt op een prettige manier met elkaar zaken te doen. Duurzaamheid zit immers niet enkel in de kwaliteit van de gebruikte materialen, maar zegt ook iets over de relaties die wij aangaan. Zowel met leveranciers als klanten werken wij met plezier en vertrouwen aan een langdurige en open relatie.

Onderhoud Brandmeldsystemen

Een brandmeldinstallatie is essentieel: het kan een brand in een vroeg stadium signaleren en lokaliseren waardoor snel kan worden ingegrepen.